Název: | Application of the Methodology of Communication Skills Training for Employees of Hotel Companies, Based on Immersion into the Virtual World |
Autoři: | Fiala, Jan Jakeš, Tomáš Hán, Jan Husák, Jan Chadt, Karel Chalupa, Štěpán Jánský, Pavel Jenčková, Jiřina Kotek, Martin Kotek, Michal Perutková, Martina Průcha, Tomáš Rohlíková, Lucie Stejskal, Jakub |
Citace zdrojového dokumentu: | FIALA, J. JAKEŠ, T. HÁN, J. HUSÁK, J. CHADT, K. CHALUPA, Š. JÁNSKÝ, P. JENČKOVÁ, J. KOTEK, M. KOTEK, M. PERUTKOVÁ, M. PRŮCHA, T. ROHLÍKOVÁ, L. STEJSKAL, J. Application of the Methodology of Communication Skills Training for Employees of Hotel Companies, Based on Immersion into the Virtual World. International Journal of Smart Education and Urban Society, 2022, roč. 18, č. 36, s. 18-28. ISSN: 2571-0389 |
Datum vydání: | 2022 |
Nakladatel: | Institute of Hospitality Management and Economics |
Typ dokumentu: | článek article |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/51922 |
ISSN: | 2571-0389 |
Klíčová slova v dalším jazyce: | communication skills;higher education;hotel employee training;virtual reality |
Abstrakt v dalším jazyce: | This paper describes a research study of communication skills training for future hotel workers in an immersive environment. The research team developed a model of the hotel reception in a virtual environment, and proposed a methodology for three-phase training. The research involved 56 testers who provided detailed feedback. To improve the communication skills of the participants, it is necessary to repeat the simulations and analyze the individual aspects of the communication in depth. |
Práva: | © Institute of Hospitality Management and Economics |
Vyskytuje se v kolekcích: | Články / Articles (KVD) OBD |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|
CHaTP.pdf | 505,96 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/51922
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.