Title: | Podstata a přípustnost squeeze-out(u) |
Other Titles: | Principle and admissibility of squeeze-out procedure |
Authors: | Dostál, Ondřej |
Advisor: | Holejšovský, Josef |
Referee: | Dvořák, Tomáš |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | diplomová práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/4968 |
Keywords: | squeeze-out;freeze-out;právo výkupu účastnických cenných papírů;vytěsnění;vytlačení;vyvlastnění;směrnice 2004/25/ES;nabídka převzetí;§ 183i-183n obchodního zákoníku;minoritní akcionář;zneužití postavení akcionáře;akcionářská práva;účastnický cenný papír;akcie;akciová společnost;Aktiengesetz;Umwandlungsgesezt;Spruchverfahren |
Keywords in different language: | squeeze-out;freeze-out;expropriation;directive 2004/25/ES;tender offer;§ 183i-183n commercial code;minority shareholder;abuse of shareholder power;shareholder rights;stock;share;joint stock company;Aktiengesetz;Umwandlungsgesezt;Spruchverfahren |
Abstract: | Cílem diplomové práce "Principle and admissibility of squeeze-out procedure" je poskytnout podrobný výklad institutu squeeze-out upraveném v ust. § 183i - 183n obchodnho zákoníku. |
Abstract in different language: | The aim of this master these entitled "Principle and admissibility of squeeze-out procedure" is to carry out more detailed analysis of squeeze-out procedure in the § 183i - 183n ObchZ Czech Commercial Code. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Diplomové práce / Theses (KCP) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ondrej Dostal - Podstata a pripustnost squeeze-out.pdf | Plný text práce | 2,66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Dostal-1.pdf | Posudek vedoucího práce | 805,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Dostal-2.pdf | Posudek oponenta práce | 898,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Dostal Ondrej.pdf | Průběh obhajoby práce | 324,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/4968
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.