Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Zloch, Zdeněk | |
dc.contributor.author | Voříšková, Zuzana | |
dc.contributor.referee | Richtr, Václav | |
dc.date.accepted | 2015-08-31 | |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T08:59:03Z | - |
dc.date.available | 2013-09-15 | cs |
dc.date.available | 2016-03-15T08:59:03Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2014-06-27 | |
dc.identifier | 57720 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/19703 | |
dc.description.abstract | Tato práce se zabývá stanovením cholesterolu v potravinách. Jsou zde popisovány fyziologické funkce cholesterolu a jeho vliv na vznik a rozvoj aterosklerózy. Práce také obsahuje statistické zhodnocení denního příjmu cholesterolu v české populaci a doporučení týkající se stravování. | cs |
dc.format | 34 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=57720 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | cholesterol | cs |
dc.subject | fyziologické funkce | cs |
dc.subject | ateroskleróza | cs |
dc.subject | denní příjem | cs |
dc.subject | doporučení o stravování | cs |
dc.title | Orientační stanovení obsahu cholesterolu v potravinách a zhodnocení velikosti jeho průměrného denního příjmu v české populaci | cs |
dc.title.alternative | Tentative assessment of cholesterol in food and the evaluation of the size of its average daily intake in the Czech population | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.thesis.degree-program | Přírodovědná studia | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This work deals with the assessment of cholesterol in food. There are described the physiological function of cholesterol and its effect on the formation and development of atherosclerosis. The work also includes a statistical evaluation of the daily intake of cholesterol in the Czech population and recommendations about diet. | en |
dc.subject.translated | cholesterol | en |
dc.subject.translated | physiological function | en |
dc.subject.translated | atherosclerosis | en |
dc.subject.translated | daily intake | en |
dc.subject.translated | recommendations about diet | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KCH) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska_ prace_ Voriskova_Zuzana_2014.pdf | Plný text práce | 1,26 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
vedouci-Voriskova_Zuzana_VBP.pdf | Posudek vedoucího práce | 486,92 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
oponent-Voriskova_Zuzana_OBP.pdf | Posudek oponenta práce | 507,36 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
obhajoba-Voriskova_Zuzana_BP.pdf | Průběh obhajoby práce | 189,39 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/19703
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.